Programi i Vetëpunësimit 2018

Programi i Vetëpunësimit mbështet të rinjtë që kanë dëshirën dhe vizionin për të ndërtuar biznesin e tyre. Nëpërmjet trajnimit mbi vetëpunësimin, këshillimeve të vazhdueshme gjatë gjithë fazave të programit, dhe mbështetjes financiare (në formën e pajisjeve dhe / ose materialeve), programi asiston në transformimin e ideve në biznese të qëndrueshme. Të gjithë të rinjtë deri në moshën 30 vjeç të cilët dëshirojnë të vetëpunësohen duke hapur biznesin e tyre dhe aplikojnë me një ide të konsoliduar biznesi, si dhe nuk duhet të kenë aplikuar më pare në këtë program. Programi i vetëpunësimit mbërrin në Shkodër, Kukës dhe Dibër, financuar nga Ambasada Britanike. APLIKO deri më 04/11: aftesi.info/vetepunesimi Ditët e Hapura Informative Ju ftojmë të merrni pjesë në Ditët e Hapura Informative për programin që do të organizohen si më poshtë: Në Shkodër, të hënën dt. 29 Tetor 2018, ora 10.00 – 12.00, tek Hotel Rozafa (Rr. Teuta) Në Kukës,   të martën,…

Navigate