November 2015

3 Posts Back Home
Showing all posts made in the month of November 2015.

Jo Thjeshtë për Hir të Inovacionit

Cool, futuristik, teknologjik, out-of-the-box, të gjitha fjalë të asociuara rëndomtë me inovacionin. Gati gati të krijojnë idenë që vështirë se mund të jesh pjesë e tij. Po realisht inovacioni është më shumë proçes dhe bashkëpunim se sa llampa briliante idesh që papritur ndizen në mendje kreative. U deshën 2 ditë, 20 orë, 40 të rinj dhe një ambjent frymëzyes që të arrinim në këtë përfundim.  

Innovation Boot Camp

A e dini se në 2013 rreth 60% e femrave mbi 18 vjeç në Shqipëri kanë raportuar se kanë përjetuar dhunë fizike, psikologjike ose / edhe seksuale ? Ndonëse shifrat janë alarmante, viktimat e dhunës shpesh mbeten të padukshme.

Innovation Boot Camp

90 Minuta Ndryshe

90 minuta shpesh ikin pa kuptuar, ndërsa vrapojmë për t’ju përgjigjur email-eve e kërkesave të shumta, ndërsa hyjmë e dalim nëpër takime e konferenca të stërgjatura, ndërsa jemi duke raportuar në një gjuhë larg atyre të cilëve mundohemi t’u shërbejmë. Brenda UNDP-së të gjithë flasim për networking, për sinergji, për nevojën për të koordinuar më mirë ndërhyrjet tona, por rrallë herë krijojmë hapësira për të punuar sëbashku për sfida të prekshme. Të premten e kaluar 90 min sëbashku ishin ndryshe.

Navigate