11 Këshilla për Sipërmarrësit e Rinj

Përpara se të përveshësh mëngët dhe të aplikosh për t’u bërë pjesë e Programit të Vetëpunësimit, ndiq këshillat e tre ekspertëve që e njohin mirë fushën e sipërmarrjes. Ke kohë të aplikosh deri më 15 prill!

Dritan Mezini – Sipërmarrës

Ingrid Xhaja – Sipërmarrëse

Prof. Dr. Ilia Kristo – Ekspert Ekonomie

Navigate