Apliko deri në 15 prill për të ndërtuar biznesin tënd!

Pak ditë na ndajnë nga mbyllja e aplikimeve për Programin e Vetëpunësimit më date 15 prill. Në këtë blogpost do të mund të informoheni dhe të frymëzoheni rreth temës së vetëpunësimit.

Informohu në episodin e gjashtë të podcast-it tonë! Njihu me programin e vetëpunësimit!

Beson se ke potencialin e duhur për të nisur biznesin tënd?

Apliko tani!

Navigate