Programi i Vetëpunësimit në Shifra

Faleminderit dhe suksese 440 të rinjve që kanë aplikuar për tu bërë pjesë e Programit të Vetëpunësimit! Faza e aplikimeve është mbyllur tashmë me sukses dhe ekipi vlerësues ka filluar punën për të përzgjedhur ata të rinj që do të kalojnë në fazën e dytë të programit, atë të trajnimit.

Ndiqni infographics më poshtë me disa statistika të aplikimeve.

Aplikantet (2)
Numri i aplikimeve sipas qyteteve
infographic Mosha
Numri i aplikimeve sipas moshës
infographic Mosha ide biznesi
Aplikantë me ide biznese VS. pa ide biznesi

Navigate