June 2016

6 Posts Back Home
Showing all posts made in the month of June 2016.

Nazif Dinoshi

Mirësevini në Podcastin e Karrierës! Në episodin e 14-të njihemi me sipërmarrësin 29-vjeҁar, Nazif Dinoshin. Aksioner dhe administratorë në fabrikën fasone Arrivederci. Dëgjoni historinë e tij nga vitet në Kalabri, në vetëpunesimin në Shqipëri. Dëgjim të këndshëm! Shkarkoni Podcastii i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës (foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

#vetëpunësimi snapshots

Programi i Vetëpunësimit ka mbyllur një nga fazat e trajnimit për disa nga aplikuesit e Tiranës. Lexoni përshtypjet e Reas, Kleas dhe Aurorës deri tani. Kushtrim Xhakli drejtoi trajnimin 6-ditorë të Programit të Vetëpunësimit në Tiranë gjatë 13-18 qershor.

Tomi Kallanxhi

Mirësevini në Podcastin e Karrierës! Në episodin e 13-të njihemi me sipërmarrësin energjik Tomi Kallanxhi. Sot, Tomi drejton kompaninë e tij Big Media Expert, me një ekip prej 11 të rinjsh. Dëgjoni historinë e tij dhe mësoni më shumë mbi profesionin e tij si strateg i komunikimit dixhital. Dëgjim të këndshëm! Shkarkoni Në Podcastin e Karrierës ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës (foto: Eduard Pagria)

Programi i Vetëpunësimit – 28 ide biznesi po piqen në Tiranë

Programi i Vetëpunësimit ka nisur tashmë trajnimet për aplikuesit e Tiranës. 28 të rinj entuziast kanë përveshur mëngët për të kthyer idenë e tyre të biznesit në realitet. Sfida e parë? Të konsolidojnë idenë e tyre të biznesit duke e bërë atë sa më të qëndrueshme në vetëm 1 javë  Gjatë kësaj jave, grupi i parë i aplikuesve po trajnohet nga ekipi energjik i CEBE për konsolidimin e idesë. Në këtë fazë, të rinjtë do të testojnë idenë e tyre sëbashku me sipërmarrës të suksesshëm si Kushtrim Xhakli, bashkë-themelues i Fast Europe Ventures, një kompani e cila dizenjon zgjidhje dixhitale / teknologjike për operatorë bankar, të qeverisë dhe telekomunikacionit. Kushtrimi është gjithashtu bashkë-themelues i Changers.com, një kompani e cila prodhon karikues celularësh me energji diellore dhe mundëson që konsumatori të prodhojë dhe konsumojë vetë energjinë e tyre të rinovueshme. Na ndiqni në ditët në vijim për të dëgjuar nga vetë…

Benard Lekgegaj

Mirësevini në Podcastin e Karrierës! Në episodin e 12-të njihemi me skulptorin e talentuar Benard. Dëgjoni historinë e tij dhe mësoni më shumë mbi profesionin e skulptorit nga studimet pranë Liceut Artistik deri në ekspozimin e punimeve të tij jashtë Shqipërisë, si skulptura e Nënë Terezës në Montreal të Kanadasë. Dëgjim të këndshëm! Shkarkoni Në Podcastin e Karrierës ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës.

Navigate