Benard Lekgegaj

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 12-të njihemi me skulptorin e talentuar Benard. Dëgjoni historinë e tij dhe mësoni më shumë mbi profesionin e skulptorit nga studimet pranë Liceut Artistik deri në ekspozimin e punimeve të tij jashtë Shqipërisë, si skulptura e Nënë Terezës në Montreal të Kanadasë.
Benardi-6

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Në Podcastin e Karrierës ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës.

 

Navigate