Tomi Kallanxhi

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 13-të njihemi me sipërmarrësin energjik Tomi Kallanxhi. Sot, Tomi drejton kompaninë e tij Big Media Expert, me një ekip prej 11 të rinjsh. Dëgjoni historinë e tij dhe mësoni më shumë mbi profesionin e tij si strateg i komunikimit dixhital.
Tomi PodC-2

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Në Podcastin e Karrierës ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës (foto: Eduard Pagria)

Navigate