Lorin Çekrezi dhe Rezart Struga

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 18-të njihemi me dy arkitektët e rinj dhe të suksesshëm, Lorinin dhe Rezin. Gjatë katër viteve të fundit, sëbashku me dy miqtë dhe kolegët e tyre Klaudjon dhe Gjergjin, ata kanë themeluar dhe ndërtuar studion e tyre të arkitekturës StudioArch4.  Dëgjoni rrugëtimin e tyre, vështirësitë dhe hapat kryesore drejt realizimit të ëndrrës së tyre, e cila tashmë është realitet.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

arch-4

arch-4-2

Foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate