Ejona Zaimaj

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 20-të njihemi nga afër me sipërmarrësen e guximshme Ejona Zaimaj, 29 vjeҁ. E diplomuar në financë publike në Ankara, ajo zgjedh pas tre vitesh eksperience në këtë fushë të ndryshojë tërësisht drejtim duke kaluar nga profesioni i financieres në atë të themelueses dhe drejtueses së një ferme me 250 kokë dhi. Sot, Ejona e ka lënë pas krahëve vitin e parë të krijimit të fermës dhe ndan me ne eksperiencat, të mirat dhe vështirësitë që ka hasur gjatë kesaj rruge.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

ejona-10

ejona-7

ejona-6

Foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate