Cikël Dokumentarësh Profesionet – Pasticeri

Ky cikël dokumentarësh synon të pasqyrojë punën e 10 profesionistëve të rinj të cilët kanë ndërtuar biznese të suksesshme në zanatin e tyre. Në dokumentarin e dytë do të njihemi me profesionin e pasticierit.

Na ndiqni në vijim për t’u njohur me zanate dhe profesionist të tjerë, pasi kjo mund të ishte zgjedhja e duhur për të ardhmen tuaj.

Shikim të këndshëm!

Dokumentarët janë zhvilluar në kuadër të promovimit të Arsimit dhe Formimit Profesional në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

Navigate