Jonel Kristo

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 22-të njihemi nga afër me sipërmarrësin energjik Jonel Kristo, 32 vjeҁ. Pas studimeve të larta për Ekonomiks dhe Investim në Wisconsin, SHBA, kthehet në Shqipëri dhe punon shkurtimisht pranë një banke për të kuptuar që ajo që donte vërtetë ishte të vetëpunësohej. Kështu ai nis rrugëtimin e tij si sipërmarrës, zhvillues dhe menaxhues projektesh kryesisht në fushën e turizmit, zhvillimit profesional dhe teknologjisë.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Foto: Eduard Pagria, muzika: Silent Night nga Dirk Becker publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate