Edison Toro

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 23-të njihemi me Edison Toron, 34 vjeҁ,  i cili prej me shumë se një viti ndryshoi krejtësisht profesion duke kaluar nga puna në sektorin publik në kultivimin e peshkut dekorativ. Edhe pse i diplomuar në marrëdhënie ndërkombëtare në Turqi si dhe nje eksperiencë shumë vjeҁare në fushën e burimeve njerëzore, ai vendosi të mësonte një profesion të ri, në një fushë që sipas tij është pothuajse fare e prekur në Shqipëri. Dëgjoni historinë e tij nga bankat e gjimnazit në Turqi deri në hapësirën mbushur me akuarium ku jetojnë dhe shumohen mbi 20 specie peshqish, njëri më i veҁantë se tjetri.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Foto: Eduard Pagria, muzika: Silent Night nga Dirk Becker publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate