Bootcamp mbi Votimin Familjar

Kërkojmë studentë dhe profesionistë nga fusha të ndryshme për të dizenjuar zgjidhje në lidhje me votimin familjar i cili cënon te drejtën e grave dhe vajzave në zonat rurale për të votuar lirisht e të pandikuara nga të tjerë.

Gjatë 8 & 9 prillit, pjesëmarrësit do të transformojnë idenë e tyre në prototipe konkrete nëpërmjet metodologjisë së Design Thinking. Idetë e pëzgjedhura do të mbështeten deri në USD 5,000 për zbatimin e tyre.

REGJISTROHU deri në 6 Mars 2017!

Bootcampi dy-ditorë do të mbahet pranë Qëndrës për Zhvillimin Komunitar “SOT PER TE ARDHMEN”, L.17, Rr. Rinia Durrsake, skolina 5, ish-Kënetë, Durrës.

Transporti sigurohet nga organizatoret:

8-9 Prill – Nisja nga Tirana: 08.30 sheshi Nene Tereza prane godines se rektoratit

8-9 Prill – Nisja nga Durresi: 9.00 prane stacionit të trenit

Bashkohu me ne në 8 & 9 prill!

Navigate