Gerti Boshnjaku

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 24-të njihemi me Gerti Boshnjakun, një profesionist i ri dhe i vjetër në të njëjtë kohë. Pas nje eksperience dhjetë vjeҁare në fushën e marketingut në kompani si Infosoft, Neptun dhe DDB, ai merr vendimin për të themeluar kompaninë e tij New Media Communication. Kompania ofron shërbime në fushën e design / programim dhe marketing, dhe një staff prej15 punonjësish. Dëgjoni historinë e tij nga kujtimet e hershme të reklamave italiane, tek studimet për administrim biznesi dhe marketing e deri si e sheh ai të ardhmen në fushën e reklamave.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Foto: Eduard Pagria, muzika: Silent Night nga Dirk Becker publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate