featured

2 Posts Back Home

#JoVetemNe8Mars

UNDP Shqipëri mblodhi së bashku 50 të rinj për të ideuar dhe zhvilluar një produkt i cili synon ndërgjegjësimin e vet të rinjve mbi dhunën me bazë gjinore, duke përdorur metodologjinë inovative të Design Thinking. Ndiqni fushatën e tyre #JoVetemNe8Mars.

Podcasti i Karrierës No.3 Pezana Rexha

Mirësevini në Podcastin e Karrierës! Në këtë hapësirë do të ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dale në tregun e punës. Ndiqni rrugëtimin e Pezana Rexhës nga diplomimi për arkitekturë në krijimin e punishtes së saj Design by Pana. Një kompani sociale dhe ekologjike që dizenjon dhe prodhon moblije me dru të ricikluar. Dëgjim të këndshëm! Shkarkoni

Navigate