Local Government

1 Posts Back Home

Sa të Kushton Taksa e Ulët?

Më 20 Janar 2016, Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), do të organizojë Konferencën Tirana Smart City 2016-2026. Një event i cili ndan vizionin e Bashkisë dhe synon të nxisë dialog dhe partneritet mes aktorëve të sektorit publik dhe privat, investitorëve vendas dhe të huaj, si dhe donatorëve. Na ndiqni në javët në vijim ndërsa prekim tematika mbi cilësinë e jetës në Tiranë. 6:45 Zgjohem në mëngjes dhe shikoj përtej dritares katin e fundit të një pallati i cili po ndërtohet vetëm disa metra larg, 7:00 Bëhem gati të lahem, por uji nuk ka ardhur as sot. 7:10 Shpejtoj të përgatis fëmijët për në kopësht e shkollë. 7:30 Makinën e kam parkuar larg. Mbrëmë u rrotullova disa herë rreth lagjes ku karriget dhe konat e vendosura nga baret e përreth më detyrojnë të parkoj disa blloqe më larg. 7:45 Trafiku në këtë…

Navigate