DITA: Bizneset e të rinjve mbështeten nga PNUD. Njihni disa ide të suksesshme

Historia e disa djemve dhe vajzave që janë bërë pjesë e “Programit të Vetëpunësimit të të rinjve”, i cili është financuar nga qeveria zvicerane dhe zbatuar nga PNUD-i. Shpesh, mjafton të kesh një ide…
Artikullin e plotë mund ta gjeni në portalin e Gazeta DITA në ndërlidhjen e mëposhtme:
http://www.gazetadita.al/bizneset-e-te-rinjve-mbeshteten-nga-pnud-njihni-disa-ide-te-suksesshme/