Shekulli: Qeveria Zviceriane dhe PNUD mbështesin vetëpunësimin e të rinjve

Bledari, Ervini, Nerada, Enri, Ardenisa janë disa nga të rinjtë që kanë triumfuar me idetë fantastike. Pasi PNUD shpalli konkursin për projektin e mbështetjes së vetëpunësimit aplikimet shkuan mbi 1000 në dy fazat e para.
Lexoni artikullin e plotë nga Gazeta Shekulli në ndërlidhjen e mëposhtme:
http://shekulli.com.al/qeveria-zviceriane-dhe-pnud-mbeshtesin-vetepunesimin-e-te-rinjve-njihuni-me-idete-inovatore-te-biznesit/