Dëshiron të vetëpunësoshesh? Koha është tani!
Përpara se të plotësosh dhe dorëzosh formularin e aplikimit, lexo dhe informohu mbi pyetjet e formularit (kliko këtu për ta shkarkuar dhe studiuar) për të qënë sa më i saktë në përgjigjet e tua. Suksese!

Aplikimet e periudhës shtator 2018 janë mbyllur