Podcasti i Karrierës No.3 Pezana Rexha

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në këtë hapësirë do të ndajmë me ju histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dale në tregun e punës.

Ndiqni rrugëtimin e Pezana Rexhës nga diplomimi për arkitekturë në krijimin e punishtes së saj Design by Pana. Një kompani sociale dhe ekologjike që dizenjon dhe prodhon moblije me dru të ricikluar.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Navigate