Nazif Dinoshi

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 14-të njihemi me sipërmarrësin 29-vjeҁar, Nazif Dinoshin. Aksioner dhe administratorë në fabrikën fasone Arrivederci. Dëgjoni historinë e tij nga vitet në Kalabri, në vetëpunesimin në Shqipëri.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

Nazif Dinoshi-3

Nazif Dinoshi-7 Nazif Dinoshi-8

Podcastii i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës (foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Navigate