Redon Skikuli

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 17-të njihemi nga afër me sipërmarrësin e suksesshëm Redon Skikuli. Prej më shumë se 10 vitesh Redoni punon në fushën e komunikimit ndërveprues. Me një eksperiencë profesionale të ndarë mes Athinës dhe Tiranës, sot ai drejton kompaninë e tij Skikuli Dot Com dhe është pjesë themeluese e disa komuniteteve në kryeqytet. Dëgjoni rrugëtimin e tij profesional për të zbuluar se si mund të bëhesh një konsulent i suksesshëm në komunikimin ndërveprues.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

P.Cast 17 Redom Skikuli-7

P.Cast 17 Redom Skikuli-2

Foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate