Kleidi Eski

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 19-të njihemi nga afër me animatorin e talentuar Kleidi Eski, 29 vjeҁ. Kleidi nuk priti më gjatë se mosha 15-vjeҁare për të filluar punë pranë një nga Radiove më në zë në atë kohë. Paralel me shkollimin dhe diplomimin në arkitekturë pranë Universitetit Politeknik në Tiranë, Kleidi grumbulloi eksperiencë si dizenjator duke punuar pranë disa studiosh me emër. Prej rreth 10 vitesh, ai ka punuar me një formë tjetër dizenjimi, atë të animacionit. Na ndiqni në këtë episod për të dëgjuar rrugëtimin e tij profesional si dizenjator multidisiplinor.

Dëgjim të këndshëm!

Shkarkoni

pod19s-3

pod19s-4

Foto: Eduard Pagria, muzika: Organanometron (140811 Mix) nga spinningmerkaba publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate