June 2017

1 Posts Back Home
Showing all posts made in the month of June 2017.

Evis Kazazi

Mirësevini në Podcastin e Karrierës! Në episodin e 26-të njihemi me sipërmarrësen e sukseshme, Evis Kazazi. Evisi drejton prej disa vitesh agjensinë e saj të eventeve, Evis Events. Pavarësisht profesionit familjar të të qëndisurit prej katër brezash, ajo zgjedh te diplomohet fillimisht për shkenca sociale, e më pas për ekonomik. Edhe pse e punësuar në sektorin bankar prej 7 vitesh, në 2013 Evisi vendos të nis një sfidë të re dhe të krijojë biznesin e saj. Dëgjoni historinë e saj frymëzuese, dhe njihuni me një sipërmarrë të vërtetë. Dëgjim të këndshëm! Foto: Eduard Pagria, muzika: Spinningmerkaba_- Organanometron publikuar në licensën Creative Commons Attribution). Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante? Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate