Martin Toro

Mirësevini në Podcastin e Karrierës!

Në episodin e 29-të njihemi me veterinerin, Martin Toro, 32 vjeҁ. I apasionuar pas kafshëve që në moshë të vogël, Martini vendos të ndjeki studimet per veterinari në Bursë të Turqisë. Pas dy vitesh, vendos te kthehet në Shqipëri dhe vazhdon studimet për veterinari pranë Universitetit Bujqësor në Kamëz. Sot, Martini drejton klinikë e tij për më shumë se tre vite dhe ka si synim të specializohet më tej si veteriner syri në Kanada.

Dëgjim të këndshëm!

Foto: Eduard Pagria, muzika: The Glass Child – Sister publikuar në licensën Creative Commons Attribution).

Podcast-i i Karrierës sjell histori personale të rrëfyera nga të rinj të suksesshëm të cilët ja kanë dalë në tregun e punës. Njeh profesionistë të rinj që mendon se kanë histori profesionale interesante?
Propozoje te ftuarin e rradhës duke plotësuar formën që gjendet këtu.

Navigate